tiistai 23. syyskuuta 2014

We only live once







on Siinäpä oivallinen toteamus, jonka myös muumipappa tietää. Tämä olkoon kertomus yhden viikonlopun hienoista hetkistä, hetkistä ajassa, nyt jo menneessä, mutta muistoissa pysyvänä.

Töiden jälkeen pääsi tosi elämään kiinni jälleen, Työt kun tuppaa olemaan nykyään kuin pursiseurassa olisi, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Ihme sirkusta koko touhu!


Mustassa kynnyksessä viikkokatsaus ja taustalla Brian Setzer veivasi vanhaa kunnon rockabillyä.




Illalla vanhan legendaarisessa keittiössä globalin puukot on terotettu, Peugeotin myllyt huutavat käyttöä ja taustalla soi legendaariset 70-luvun hitit ja pannulla tirisee kolme härän sisäfilepihviä medium plussaksi, jonka seurana toimi vahvanmakuinen punkku ja tuoreet kasvikset.
Samaanaikaan Nina ja toinen Nina Hollannista valmistelivat vegaanisia ruokia. Siinä sitä olikin taas vanhalla ihmettelemistä kerrakseen, mutta hyvältä näytti ja maistuikin. Ilta oli englanninkielinen Hollannista olevan vieraamme ansiosta. Kylmät kossusnapsit välissä "Who wants to be rock,n rollstar"? Mieleenpainuva ilta.

Toivolanpihan keski-aikamarkkinat oli vetänyt porukkaa Lauantaina jo puoliltapäivin, joka nurkan täyteen ja tarjontaa oli jos jonkinmoista. Toki itseäni kulinaristina ja hyvän ruoan kuin juomankin ystävänä hakeuduin kaltaisteni seuraan.





Bricksissä kylmä Hoegaarden nosti jo huippu fiiliksen aivan uusiin svääreihin, ajatus kulki kirkkaana ja kroppa huusi ruokaa. Sitä saa, mitä tilaa! Liekkö ollut johdatusta vai unta ja viinien huumaa, mutta seuraavaksi huomasin istuvani uuden uutukaisessa Social Housessa, joka toi visuaalisesti vanhan mieleen 80- luvun ruotsinlaivan baarin. So?  Who cares?
No tilattiinpa Beef  hot dogit ja oli muuten excellent choice niinkuin jenkki sanois.
Tunnelma oli hieno jo senkin takia ettei mikään Dj veivannut jotain täysin mitäänsanomatonta musaa.
Palvelu pelasi niin baarissa Tomin kuin keittiössä Hannan ansiosta ensiluokkaisesti. Hienoja tunnelmia  Lauantai-iltapäivässä


Ilta meni rattoisasti Beatlesin, Rolling Stonesin ja pelkän chillailun parissa. Jälleen kerran pystyi  vaan toteamaan, että relax!  Toki olihan tilanne myös tämän kappaleen vaativa!





Sunnuntaina vietettiin kansainvälistä rauhanpäivää, jota vanhakin kunnioitti ja kaivoi esiin vuodelta 1975 olevan Peace-merkin. Toimii edelleen ja saa todellisiä väristyksiä aikaan noita aikoja muistellessa.





Nälkähän se on rauhanpäivänäkin, joten suunnistimme Shalimariin nauttimaan Intian herkuista, jotka toimivat ja Sunnuntai näyttäytyi aivan erinäköisenä tuon jälkeen



Peace and understanding!