sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mietteitä elämästä ja toisarvoisia argumenttejä

Kun heräsin päässä soi Procol Harumin "Whiter shade of pale. . I was feeling kind a seasick. Tämmöistähän tää elämä on ollut. Jotenkin kaikki toistaa itseään, vuodet toisensa jälkeen.
Voiko vielä päästä valoon, vaikka sielun täyttää väärentämätön tuska? Lehdessä sanotaan, että on vaarallista polttaa tupakkaa. Kyllä on jutut menneet vähiin, kun itsestään selvyyksiä kirjoitellaan.
Mieleni tekee ainoastaan vapauttaa ajatukseni tästä kaikesta turhuudesta, päästä vapaaseen ajattelumaailmaan Löytää kadotettu nuoruuden ajattelumaailma, se kun olimme vapaita kulkemaan löytäen zenistä tien, joka johti sinne , missä moraalikäsitys oli ihmiselle se juttu.
Aallot on jossain kuuskyt metrii korkeat, kun tuulet suuttuvat! Näin lauloi aikoinaan Pelle Miljoona. Suuttuiko tuulet 26.12.2004? Haluan kylmää tuoremehua! More Juice!


MULTAA SUUSSA JA YLLÄ VIOLETTI TAIVAS

Hän läpytti pölyt perseestään ja lähti liikkeelle. Puistossa oli jo hiljaista. Hukkaan päiväni tämän yhteiskunnan kauneimmissa slummeissa. Ei mitään suunnitelmia, mutta älkää hyvät ihmiset tulkoo puhumaan minulle totisella naamalla  naapurin kuolemasta. En todellakaan  liene Odysseys, joka on lähdössä kotimatkalle. Mille saarelle sitten juutunkin, en passiini leimaa huoli.
Lyömme killinkit pöytään ja luukusta tarjoillaan aamu, päivä ja ilta. Kaikki on katettu valmiiksi, et tarvitse ruokalistaa, et liioin omia aivoja. astut sisään ja olet jo mukana maailmanlaajuisessa huiputuksessa" elämässä". Olet siinä vaikket tahtoisikaan. Katsot pelin loppuun vain todetaksesi hävinneesi niukasti. Palkintosi on multaa suussa ja yllä violetti taivas.


Siinäpä ajatuksia sunnuntai aamuna, ajatuksia joita en voi ohittaa kuin kerjäläistä kadunkulmassa,  Ehkä nämä ajatukset ovat oman elämäni kulminaatiopisteitä.Aristoteles sanoi jo kauan sitten, että elämän pääasia on onnellisuuden tavoittelu. Eikä muuten ollut väärässä. Siinäpä tavoitetta kerrakseen.